3 tips til at få det meste ud af indretningen hvis du bor i en lille bolig

Pladsmangel kan sætte en stopper for mange indretningsideer. Hvis du som mange andre danskere, er flyttet til en mindre lejlighed, så har du sikkert også skulle være kreativ når det kommer til at udnytte pladsen. Men selvom du måske ikke har så mange kvadratmeter at gøre med, kan du alligevel gøre boligen super hyggelig. Læs med her.

Det lille badeværelse

Et rum, som ofte bliver brugt. I mange lejligheder i Danmark, er badeværelserne ikke ret store. Det betyder, at mange ikke vil gøre så meget ud af indretningen af dette. Men selvom badeværelset er lille, kan det stadig pynte med nogle ting. Er du glad for dansk design og vil du gerne peppe det kedelige badeværelse op, så kan du tjekke de fede Vipp artikler ud.

Vipp laver praktiske artikler som er nyttige på de danske badeværelser. For eksempel kan du få en Vipp pedalspand. Du kan også finde en stilren toiletbørste fra Vipp eller en toiletpapirsholder. Små detaljer som disse, kan gøre meget for et ellers lille badeværelse. Se det store udvalg indenfor Vipp artikler hos johannesfog.dk

Højt til loftet og masser af plads under sengen

Selvom der ikke er meget plads på gulvarealet, så kan du være heldig at have lidt højere til loftet. Og her er det en god idé at udnytte denne fordel. Med en høj reol, kan du måske få mere ud af pladsen. Har du en seng, hvor der er rigeligt med plads nedenunder, så kan pladsen der også bruges. Man kan for eksempel få funktionelle bed rollers, som passer perfekt til formålet.

I forhold til møbler og pynteting i hjemmet, kan det være en idé at vælge lysere farver, da det få rummene til at virke større. Lyse farver er altid gode til dette. Hvordan belysningen er spiller faktisk også en rolle, derfor er det vigtigt at have med dig i overvejelserne.

Hvis du synes, at du er gået i stå med ideer for, hvordan hjemmet skal indrettes, så kan du søge masser af inspiration på nettet.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *