Beskyt dine havemøbler

Det er en velkendt situation: Haven er møbleret og klar til at blive indtaget af familie og venner, men så viser den danske sommer sig pludselig fra sin mindre charmerende, men meget velkendte, våde side. Regnen står ned i stænger i et par timer, men så lysner det igen. Varmen og solen vender tilbage og man vil gerne ud at sidde i havemøblerne. Men ak, nu er de pjaskvåde.

Dette scenarie kan let undgås, hvis man anskaffer overtræk til havemøbler fra sin forhandler, og sørger for at dække over, når regnen begynder at dryppe. Og gerne dækker over, når man trækker ind om aftenen, så duggen ikke lægger sig og gør havemøblerne fugtige i løbet af natten. At overtræk til havemøbler er en god idé, synes indlysende så snart man har hørt om det. Det er bare rigtig smart og utroligt praktisk. Og så fylder overtræk til havemøbler ikke alverden, når det skal tages af og lægges væk.

Overtræk til dit yndlingsmærke

Man kan få overtræk til havemøbler, som passer til de fleste kendte mærker og brands. De er så praktiske at have og yder optimal beskyttelse mod regnen. Og faktisk også imod solens stråler, som kan virke stærkt nedbrydende på møbler af træ. Er du ikke hjemme om dagen, så læg overtræk til havemøbler på og lad det beskytte dine møbler indtil du kommer hjem.

Det meste overtræk til havemøbler er meget nemt og hurtigt at arbejde med. Du får det lynhurtigt lagt på, og det tager kun et øjeblik at få af, når du skal bruge møblerne igen. Det går som en leg, og det er en rar følelse, at vide, at man passer godt på sine ting. Det har altid været en gammel dyd.

Brug det igen og igen

Når vinteren kommer og havemøblerne skal sættes ind, så giv den overtræk til havemøbler på. Det vil få dine havemøbler til at holde længe. Til stor glæde for dig selv, din familie og dine gæster. Det ser jo flot ud med havemøbler, der ikke ligner noget, som kunne brase sammen hvert andet øjeblik, bare fordi man ikke har passet ordentligt på det. God sommer!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *