De 2 bedste grunde til, at plus size ikke er en hindring for god stil

Du kender sikkert følelsen, når du står i et prøverum, og det xl tøj, som enten du eller ekspedienten i butikken har udvalgt, bare ikke sidder, som du havde håbet. Du bliver skuffet og ked af det og kommer nemt til at overbevise dig selv om, at det er dig, der er forkert. Men det er ikke rigtigt. Du er præcis, som du skal være – du har bare ikke fundet det tøj, der fremhæver alle de bedste dele af dig. Men det er der råd for.

Desværre er der gennem tiden opstået nogle skønhedsidealer, som kan få kvinder til at føle sig forkerte, fordi de ikke ligner modellerne i blade og til modeshows. Men ingen kroppe er forkerte, og alle kan have god stil. Det handler blot om at finde tøj, der klæder ens kropstype og falder smukt på kroppen. Her får du lidt gode råd til at opnå det.

God pasform er altafgørende

En god pasform er generelt altafgørende for et smukt resultat, men man kan nemt komme til at tænke, at det kun er noget man skal være opmærksom på, når man bruger xl tøj. Som plus size kommer man nemt til at slå sig selv i hovedet med illusionen om, at tynde kvinder er smukke i alt slags tøj. Selv om det ikke er sandt, så kan du som plus size størrelse undgå at lave denne sammenligning, hvis blot du finder xl tøj, der har den rette pasform. Så vil du nemlig opdage, at dine former ikke nødvendigvis er noget, der skal skjules, og at du også kan være smuk i alt muligt slags tøj.

Det gode synsbedrag

Selv om du bruger xl tøj, skal du ikke gå på kompromis med din stil. Du kan finde masser af smukt og velsiddende tøj i god kvalitet, som får dig til at føle dig som den smukkeste kvinde i verden. God kvalitet er alfa og omega, og derudover skal du fokusere på at finde tøj i snit, der fremhæver dine former på smukkeste vis og samtidig skjuler de ting, du ikke har lyst til at vise frem.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *