De Fire Aspekter der Skaber Tidløs Mandemode

En af de store fordele ved at være mand er, at mandemoden i høj grad er tidløs. Der er selvfølgeligt masser af modetøj til mænd, der fokuserer så meget på tidens trends, at de kun være være moderne i en enkelt sæson. Det er dog helt op til os selv, om vi vil være med på de trends eller ej. Hvis vi blot ønsker at være moderigtigt klædt på, så kan vi gå den mere traditionelle rute. Klassisk og elegant mandemode er nemlig næsten altid tidløst: du kan købe det i dag, og være flot klædt på de næste mange år.

Men hvad er det egentligt der gør, at mandemoden på den måde, kan formår at være tidløs? Vi har identificeret de fire aspekter, der gør, at noget tøj bare aldrig går af mode.

1. God pasform

Den absolut vigtigste ting, når det kommer til mode til mænd, er pasformen. Hvis noget tøj sidder helt perfekt på kroppen, så bliver det automatisk 10 gange mere attraktivt. Det helt klassiske eksempel på god pasform er selvfølgeligt det skræddersyede jakkesæt. Det er næsten lige meget, hvilke materialer eller farver du vælger, når du får lavet et jakkesæt. Hvis skrædderen gør sit arbejde ordentligt, og pasformen er 100% på plads, så vil du ligne en million i jakkesættet. Det samme gør sig gældende med alle andre former for tøj. Hvis dine bukser og dine t-shirts har en pasform, der passer perfekt til din krop, så vil tøjet automatisk se godt ud. Tidløs mandemode har altså en tendens til, at have en rigtig god pasform.

2. Klassisk design

Når det kommer til mandemode, så har særligt Italien og Frankrig haft rigtig stor indflydelse på de klassiske designs. Der findes 20 år gammelt tøj, der er designet efter de samme Italienske designprincipper, som stadig er fuldt ud moderne i dag.

3. Gode materialer

Rigtige mænd er meget kræsne med de materialer, de vil acceptere i deres tøj. Tidløs mandemode er derfor altid skabt af eksklusive materialer af den højeste kvalitet. Det får tøjet til at fremstå flot og elegant, giver en god komfort, og sikrer at tøjet holder længe.

4. Smarte detaljer

Man behøver ikke at være en genial designer, for at opfylde de tre ovenstående punkter. Enhver ville kunne anskaffe sig nogle gode materialer, kopiere et klassisk design, og få en skrædder til at give tøjet den helt rigtige pasform. Resultatet ville være flot: men det ville ikke være tidløs mode. Der skal nemlig nogle smarte detaljer til, som virkeligt sætter prikken over i’et. Det er svært at finde frem til den rigtige detalje, men det er lige nøjagtigt det, som de gode designere har øje for.

Vi ser alle fire aspekter på spil, i de kollektioner som cp company løbende kommer ud med. Det er altså tydeligt, at de har styr på, hvordan man skaber tidløs mandemode.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *