På med cykelhjelmen!

Det er dejligt at cykle, og så er det ovenikøbet sundt. At cykle giver motion og frisk luft, samtidig med at man styrker sine motoriske kompetencer. Ingen tvivl om at cykling er positivt på alle niveauer. De voksne har godt af en frisk cykeltur til jobbet, og børnene bliver bedre elever, hvis de har cyklet til skole. Og når man først har lært at cykle, så går det som en leg. For det er nemlig også sjovt at cykle. Det er der også mange børn, der synes. Men pas på hovedet!

Det er ikke farligt at køre på cykel, hvis man kører fornuftigt. Og skulle man vælte, så sker der ikke noget ved, at man får lidt knubs. Men det er alligevel vigtigt at kigge på cykelhjelme, inden man stiger i sadlen. Hovedet er nemlig det ømme punkt for cyklisten. Og færdes man på cykel i trafikken, kan der ske alvorlige ulykker. Her er cyklisten en blød trafikant. Køb derfor cykelhjelme til hele familien, så alle er sikret i tilfælde af faldulykker. Det kan ende alvorligt, hvis man ikke har cykelhjelm på.

Smukke, pæne, sjove og smarte

Der findes cykelhjelme i et hav af designs. For cykelhjelme er et lidt svært emne for mange. Vi vil gerne tage os godt ud, også når vi cykler, så hvis vi skal have cykelhjelm på, så skal det også være en cykelhjelm, der klæder os. Og det findes heldigvis! Faktisk findes der cykelhjelme, der virkelig kan understøtte dit look og give dig endnu mere stil.

Kig på cykelhjelme hos din lokale cykelhandler og find nogle, der passer dig og familien. Det skal jo siges: Cykelhjelme redder liv! Et ubeskyttet hoved på et barn eller en voksen, der tager flyveturen over styret og havner på asfalten, det er ikke spor godt. Brug cykelhjelm, for cykelhjelme redder liv. Tænk på det, hver gang I stiger op på jeres skønne jernheste: Cykelhjelme redder liv.

Sikker i sadlen

Når hele familien så har fået cykelhjelm på, så er det bare med at komme derudaf. Ud i den friske luft. Det er sundt og dejligt og forfriskende for hele familien med en cykeltur.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *