Tricket bag Elegante og Feminine Kvinder med Kurver

Jeg har altid længtes efter, at være mere i kontakt med min feminine side. Man skulle tro, at jeg som kvinde helt automatisk var feminin, men det er ikke så simpelt. Når noget er feminint, så er det fordi det har en helt særlig energi. Du oplever det, og får en følelse af det feminine. Den følelse var der ikke nogen der fik, når de så på mig. Det ved jeg, da jeg heller ikke selv følte mig feminin, når jeg kiggede i spejlet. Jeg har altid være noget tungere, end de fleste andre kvinder omkring mig. Jeg er som sådan glad nok for min krop, og kan faktisk rigtigt gode lide mine kurver. Det eneste tidspunkt jeg følte mig feminin var når jeg tog et bad, eller af andre grunde var nøgen. Kiggede jeg mig selv i spejlet uden tøj på, så var den feminine energi helt tydelig. Så det måtte være tøjet, der var noget i vejen med!

Der er en række udfordringer i at købe lækkert tøj, når man er en stor kvinde. En af de første udfordringer er, at udvalget ganske enkelt er mindre. De fleste tøjbutikker fører ikke tøj i min størrelse, så jeg var nødt til at finde specialbutikker. Her var udvalget også begrænset, men i det mindste havde tøjet den rette størrelse. Dengang var XL tøj ikke særligt elegant: det var som om, at de bare havde taget ”almindeligt” tøj og forstørret det op. Det er altså ikke en tilgang der virker. Når man bare forstørrer noget tøj, så tager man ikke højde for, at pasformen skal være anderledes. Det tøj jeg kunne købe var altså altid kantet og kluntet. Jeg følte mig som en påklædningsdukke der var landet i den forkerte kasse.

Jeg gav faktisk helt op på, at se elegant og feminin ud, da det virkede umuligt. Måske jeg bare måtte acceptere, at det ikke var muligt, med min krop. Jeg havde lyst til at give op, men det føltes ikke rigtigt. Jeg vidste jo, at det var tøjet, og ikke mig selv, der var noget galt med.

Alting ændrede sig, da jeg fandt en butik, der solgte kjoler plus size. Jeg havde egentligt holdt mig væk fra kjoler, da dem jeg kunne finde aldrig var særligt flotte. De XL kjoler jeg havde set indtil da ”hang” ligesom bare ned fra skuldrene. Det var som at gå rundt i et stort telt – ikke særligt flot eller feminint. Denne butik var dog anderledes: plus size kjolerne var syet til, så de havde den helt rigtige pasform. Pludseligt kunne jeg tage en kjole på, der fremhævede mine kurver, frem for at gemme dem. Det vendte op og ned på det hele! Jeg græd, da jeg kiggede mig i spejlet i butikken, og så hvor elegant og feminin jeg fremstod.

Tricket bag at være en elegant og feminin kvinde med kurver er altså, at finde noget tøj, hvor pasformen er helt på plads. Det findes derude: du skal bare ikke give op med at lede!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *